Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Discordrverrge nakenbilder

En skjult server der det spres nakenbilder av norske jenter, ble tidligere denne For å få tilgang til den aktuelle serveren, krever Discord at du har en kode. Appen bryter norsk lov ved å la dette innholdet bli liggende ute. Norske jenter forteller at de opplever å finne bilder av seg selv lettkledd eller helt nakne på lukkede forum for gamere. Tv2 omtalte saken først, hvor appen Discord blir trukket frem. Det bryter med norsk lov når innholdet blir liggende ute. "Når marerittet blir til et faktum - Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på nettet." Dette er helt forferdelig. Jeg klarer ikke å tenke meg. En rekke jenter fra hele Vesterålen henges ut på appen og nettsida Discord. Private nakenbilder blir delt i en lukket vesterålsgruppe i appen. Spillapplikasjonen Discord har blitt brukt til å spre nakenbilder av hundrevis av norske jenter. Dommen var den første i Norge i sitt slag. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med Appen bryter norsk lov ved å la dette innholdet bli liggende ute.

Discordrverrge nakenbilder - Risør stimulere

Blir du tatt bilde av så må man ta det som en selvfølge at bildet havner på nettet. En fjerde person er pågrepet etter skyteepisodene i Oslo. Les mer Årets Márkomeannu-festival er i gang, og allerede fredag formiddag var festivalområdet i ferd med å fylles. Noen nevner også at dette har jentene skylden i selv og sier at sånn er det når du sender nakenbilder. Klarer ikke tanken på at jeg kanskje er der inne.


0 thoughts on “Discordrverrge nakenbilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*