Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Farget utflod gravid sex og men

farget utflod gravid sex og men

Særlig etter sex, underlivs-undersøkelse eller på det tidspunkt man skulle . Jeg hadde litt mensmurringer igår og fortsatt brun utflod, men idag  Farget utflod. Det er ganske vanlig at små blodkar brister ved sex når man er gravid. Særlig hvis det bare er litt brunlig utflod kan det tyde på at det er dette. Jeg er i gravid uke 5 (4+5) og dagen før forventet mens testet jeg positivt, det Vanligvis før jeg venter mensen får jeg litt brunlig utflod, og så kommer mensen. Uff, vi hadde sex i natt og når jeg sto opp kom "restene" ut og det var da litt Jeg har fremdeles litt lysbrun utflod men fremdeles bare bittelitt. Særlig etter sex, underlivs-undersøkelse eller på det tidspunkt man skulle . Jeg hadde litt mensmurringer igår og fortsatt brun utflod, men idag  Farget utflod. Det er ganske vanlig at små blodkar brister ved sex når man er gravid. Særlig hvis det bare er litt brunlig utflod kan det tyde på at det er dette.

Videos

Utflod - alle jenter har det! farget utflod gravid sex og men

Farget utflod gravid sex og men - Sandefjord sextreff

Men foreløpig er det for tidlig. Daglig leder : Elin Hjelpdahl. Så fosteret og hjertelyd i uke 9, så samleiestilling aperr ikke egentlig bekymret for det, men har noen spørsmål. Sign up for a new account in our community. Det fortsatte i dag morges, men det har ikke kommet noe særlig mer siden jeg stod opp.


0 thoughts on “Farget utflod gravid sex og men”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*