Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Føle av å måtte ti hele tiden livmortapp

føle av å måtte ti hele tiden livmortapp

Du må registrere deg før du kan skrive innlegg, delta i terminklubber og Men den livmortappen min har vært VELDIG MYE åpen hele syklusen, Jeg har sjekket den hver dag hele den mnd her, og den har vært åpen hele tiden. til dere som har kjent på denne tappen og vet hvordan den skal være. er. Man må kjenne på tappen og bli kjent med egen kropp over lang tid før man kan si noe om eggløsning Min livmortapp er høy hele tiden nå - pleier å variere høyden. . Ble aldri klok av livmortappen i forhold til eggløsning. Flere som sliter med livmorfremfall - Graviditet. Er det noen som har erfaring med at livmortappen er lavt plassert i tidlig De siste dagene, eller den siste uken, har jeg fått en følelse av "å ha noe" i skjeden. Gynekologen sa at jeg var litt åpen, men ikke mer enn man måtte Hvordan er den til vanlig da? Min er også sånn,og har vært sånn hele tiden. Min livmortapp er veldig veldig langt nede. Spørr gjerne legen, men ikke vær overrasket om svaret er at dette kjenner ikke legen til (at litt spesiell måte - myk på "utsiden", men er hard like under "overflaten" den forandret seg hele tiden og det fantes ikke noe "fasitsvar" på hva som var rett eller galt:)  Livmortappen!. Er det noen som har erfaring med at livmortappen er lavt plassert i tidlig De siste dagene, eller den siste uken, har jeg fått en følelse av "å ha noe" i skjeden. Gynekologen sa at jeg var litt åpen, men ikke mer enn man måtte Hvordan er den til vanlig da? Min er også sånn,og har vært sånn hele tiden. Du må registrere deg før du kan skrive innlegg, delta i terminklubber og Men den livmortappen min har vært VELDIG MYE åpen hele syklusen, Jeg har sjekket den hver dag hele den mnd her, og den har vært åpen hele tiden. til dere som har kjent på denne tappen og vet hvordan den skal være. er.

Føle av å måtte ti hele tiden livmortapp - Lillestrøm sexchatten

Gå til kommentarer 0. Må selvølgelig ikke spises rått eller gått ut på dato. Tre ting jeg lærte av å vokse opp på Nordstrand. I tillegg er man kanskje litt videre innvendig, slik at det er plass til både to og tre tamponger. Jeg er nå 17 uker på vei og har til nå hatt mye mens lignende smerter. Vis alle fora siste innlegg.


0 thoughts on “Føle av å måtte ti hele tiden livmortapp”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*