Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Jomfruhinne myte kjønnsorgan

jomfruhinne myte kjønnsorgan

Søndag kunne vi lese om jomfruhinnen i media, og nok en gang møter vi uvitenhet basert på faktafeil. Isra Zariat skriver at norske leger utfører. Skjedekransen (kjent som “ jomfruhinna ”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som. Og hvorfor har myten om jomfruhinnen overlevd i samfunnet, når man har Det er veldig lite fokus på klitoris i forhold til mannens kjønnsorgan.

Jomfruhinne myte kjønnsorgan - Hammerfest

Den strekker seg cm bakover, på hver side av skjeden og urinrørsåpningen. Noen svært få jenter blir født med heldekkende jomfruhinner, som må svenske guttetiss opp av en gynekolog så menstruasjonsblodet skal kunne renne ut. Den kan også endre seg litt etter at man har begynt på prevensjon. Jeg er en jente på 13 snart 14 år som føler meg klar for å ha sex. Utfloden er en viktig måte for skjeden å rense seg selv på. Ansvarlig redaktør : Gjyri Helen Werp Om redaksjonen Utgiverselskap: Aller Media AS Redaksjonelle retningslinjer Om informasjonskapsler Annonseinformasjon KK gjør oppmerksom på at alle bloggere på denne nettsiden er uavhengige, med eget innholdsansvar. Jeg er redd jeg må si nei, og da kan det jo hende han blir sur. Søndag kunne vi lese om jomfruhinnen i media, og nok en gang møter vi uvitenhet basert på faktafeil. Isra Zariat skriver at norske leger utfører. Jomfruhinnen, eller skjedekransen (hymen vaginae), er en del av vulva (den ytre delen av kjønnsorganet hos kvinner) og sitter rundt åpningen til vagina. ‎ Bygning og struktur · ‎ Dannelse · ‎ Anatomi · ‎ Kritikk av begrepet. Det er ikke slik at jomfruhinnen sprekker. Dette er bare en gammel og foreldet myte! Noen jenter blør litt under sitt første samleie, men slett ikke alle.

Videos

Hanukkah: The Revolution Starts Here! Shabbat Night Live 12/23/16 - Michael Rood jomfruhinne myte kjønnsorgan


0 thoughts on “Jomfruhinne myte kjønnsorgan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*