Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Muskler i kroppen navn bestex

Muskel eller muskelvev er en av fire hovedtyper vev som finnes i kroppen. Muskelvev skiller seg fra nervevev, bindevev og epitel ved at det har kontraktile. Den sterkeste muskelen i forhold til sin størrelse i kroppen er tungen, mens den kraftige Når kroppen får slappet av og restituert seg, får også musklene hvile. MDG-topp Anna Kvam krever at Statoil bytter navn. Vi har over enkeltmuskler i kroppen og over forskjellige. Hver av dem har et eget latinsk navn (ikke alle har norsk betegnelse), og hver.

Videos

Muskler del 1.

Muskler i kroppen navn bestex - Kragerø pene

For eksempel får stresshormonet adrenalin hjertet til å slå fortere, og det kan vi registrere ved at pulsen øker. Muskler som hører til bevegelsesapparatet, kaller vi skjelettmuskulatur. Cellene i muskelvevet arbeider sammen slik at hele muskelen trekker seg sammen samtidig. Bare en mindre del av denne prosessen er anaerob   uten oksygenog det dannes da melkesyre.


0 thoughts on “Muskler i kroppen navn bestex”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*