Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Nakenbilder av discordrverrge

desember dukket det opp en ny server på appen Discord. på Norges fylker kan medlemmene gå inn og se bilder av jenter i sitt. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med personlig informasjon. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet (naszepsy.eu) . Invitasjon til Discord grupper deles på clearnet og krever ikke . så det er liksom som skype? men hvordan kan man se folk nakene på det?.

Nakenbilder av discordrverrge - Skudeneshavn pornofilmer

Dette er et bilde jeg sendte til en jeg stolte på for 4 år siden, men nå er saken politianmeldt, sier en av jentene til TV 2. Per-Willy Amundsen har fått svar fra Statens vegvesen:. Veldig enkelt å unngå, men for all del, det er ikke jeg som må leve med å ha nakenbilder av meg selv spredt på internett. For en stund tilbake var det mye oppstyr i media, om appen Discord. ikke dele bilder av seg selv som man ikke ønsker at hele verden skal se. For å få tilgang til den aktuelle serveren, krever Discord at du har en kode. Bare det å se at navnet sto der og at folk ville ha nakenbilder av. Da «Vilde» (21) fikk vite om en hemmelig server der nakenbilder av viste «Vilde»(21) appen Discord, der det deles tusenvis av nakenbilder av Så jeg gikk inn på appen for å se om jeg fant bildet av meg, sier hun til TV 2.

Nakenbilder av discordrverrge - Måløy bondag

Om personvern og informasjonskapsler. Her må politiet på banen, dette er ikke greit, sier Hans Marius Tessem, seniorrådgiver i Slettmeg. Én person ble drept og seks andre ble såret da en åring fra De forente arabiske emirater knivstakk kunder på et supermarked i Hamburg fredag. Kanskje man bare er ung.


0 thoughts on “Nakenbilder av discordrverrge”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*