Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Pulevideo hva er en potens

an kaller vi en potens med grunntall a og eksponent n: For eksempel 23 betyr: 23 =2⋅2⋅2=8. Ønsker du å finne mer om potenser, ta titt på lynkurset " Potenser og. En potens er et tall ganget med seg selv et bestemt antall ganger. Det er enklest å forstå hva en potens er når både grunntallet og eksponenten er positive. En potens i matematikken er en funksjon som uttrykkes som et grunntall opphøyd i en eksponent. En potens med grunntall b og eksponent n skrives.

Videos

Hva i helvete er potenser? an kaller vi en potens med grunntall a og eksponent n: For eksempel 23 betyr: 23 =2⋅2⋅2=8. Ønsker du å finne mer om potenser, ta titt på lynkurset " Potenser og. En potens er et tall ganget med seg selv et bestemt antall ganger. Det er enklest å forstå hva en potens er når både grunntallet og eksponenten er positive. En potens i matematikken er en funksjon som uttrykkes som et grunntall opphøyd i en eksponent. En potens med grunntall b og eksponent n skrives.


0 thoughts on “Pulevideo hva er en potens”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*