Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Scandalbeauties rosa utflod

Er det noen som har hatt rosa utflod og som var gravid?? Vi har prøvd denne måneden, og nå håper jeg så fryktelig.. det kan jo sikkert bare. Andre som har tidvis rosa utflod her? Er så bekymret. Utflod er noe vi kvinner helst ikke vil snakke om. Det er greit nok, men det betyr ikke at du ikke skal ha et bevisst forhold til utfloden din. Utfloden.

Scandalbeauties rosa utflod - Risør

Jeg lurte på det samme en dag, men så viste det seg at det var mensen som var på vei Har allerede bestillt meg tester, så jeg håper de kommer snart, for nå er jeg fryktelig spent. Dette er derimot svært sjelden, bare fem prosent av dem som smittes av klamydia får en underlivsinfeksjon av det. LES OGSÅ: Spis deg til et friskt underliv   Dersom utfloden din endrer seg i lukt, konsistens eller farge, eller det begynner å svi og klø, er det et tegn på at du er utsatt for en infeksjon eller sykdom av noe slag. Jeg hadde blødninger da jeg gikk gravid med min første, men det gikk ikke utover barnet. Jeg har begynt å få lyserosa utflod og lurer på om dette er noe å bekymre seg for? I det siste har jeg også har veldig klumpete utflod, men nå er. Vel overskriften sier nok sitt, hadde sex i natt. Ikke beskyttet, og jeg tar heller ikke prevensjon lenger pga vi ønsker oss barn nr 2. Har en som er  brun/ rosa utflod - 1. trimester - Foreldreforum - naszepsy.eu. Utflod er noe vi kvinner helst ikke vil snakke om. Det er greit nok, men det betyr ikke at du ikke skal ha et bevisst forhold til utfloden din. Utfloden.


0 thoughts on “Scandalbeauties rosa utflod”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*