Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Tin til hvordan fungerer vsco

tin til hvordan fungerer vsco

Jeg har lenge brukt vsco som redigeringsprogram, og flaut nok trodde jeg aldri det var noe annet. Nå nylig ble jeg oppdatert av ei venninne. Se videoen nedenfor for å se hvordan det fungerer. VSCO står for Visual Supply Co, og er kjent for å lage ulike filtre som simulerer ulike. Vil du ha flere følgere, men vet ikke helt hvordan? Kristina Bergsvik Et must å bruke er appen ” Vsco ”, for kule filtre og bilder. Bildene bør stå i. tin til hvordan fungerer vsco I så fall: Hvordan fungerer det i Lightroom? presets nødvendigvis tar opp ganske mye plass i sidemenyen; du bør fjerne ting du ikke bruker. I VINDEN: VSCO Cam er fotoappen alle snakker om. Ikke bare er den utrolig enkel å bruke, den har et godt utvalg flotte filtere - ti følger med. I VINDEN: VSCO Cam er fotoappen alle snakker om. Redigering og effekter Ikke bare er den utrolig enkel å bruke, den har et godt utvalg.

Tin til hvordan fungerer vsco - Sandefjord sextreff

Denne bilderedigeringsappen har nemlig trykkfølsomme pensler, men kan også brukes med helt vanlige berøringsfølsomme skjermer. Kristina Bergsvik, Jeanett Olsen og Monica Nyhus er bloggere som har flere tusen følgere på Instagram. Da er det greit å vite at det finnes flust av gode alternativer. Her redigerer du exposure, contrast, temperature, og sharpen om du vil det.


0 thoughts on “Tin til hvordan fungerer vsco”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*