Kåt Kvinne

Honningsvåg sex massasje Brevik svenske..

Category: Pene nakne damer Otta


Vondt øverst i magen sexcam

vondt øverst i magen sexcam

Likeledes kan smerte fra magen av og til stråle ut i ryggen, opp bak skulderbladene eller ned i lyskene eller bena. Sterke smerter ledsages. Hei. Lureer på om noen har irritabel tarm og/eller plaget med magesyre og kjenner igjen dette. Har plutselig fått så vondt øverst i magen. Det høres mer ut som om du har fått en virusinfeksjon i magen. Galleplager gir oftest så sterke smerter som varer en liten stund, og det e.

Videos

Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 9 (Official & HD with subtitles) vondt øverst i magen sexcam En annen betegnelse som brukes mye er "dyspepsi". Det betyr dårlig fordøyelse og omfatter symptomer som: smerter øverst i magen, oppfylthet. Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Hei. Lureer på om noen har irritabel tarm og/eller plaget med magesyre og kjenner igjen dette. Har plutselig fått så vondt øverst i magen.


0 thoughts on “Vondt øverst i magen sexcam”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*